Why Join Us

JOM JOIN PROPER HIJAB TEAM YANG HAPPENING . Mari kita pelajari satu per satu. 
 

 1. KOMISEN yang sangat sangat berbaloi. senang senang je boleh dapat duit poket LEBIH
 2.  PROPER HIJAB kami aktif sejak tahun 2012. Kami mempunyai kakitangan sepenuh masa yang mencukupi untuk berkhidmat kepada semua wakil jualan kami. sedia membantu anda
 3.  Kami mengenali dropship dan mengetahui bagaimana ia berfungsi dengan baik. Daripada pendaftaran kepada harga penjual, juga kepada alamat penghantaran. Kami mengikuti strategi dropship yang terkini supaya anda tahu yang anda akan sentiasa dilindungi semasa bersama dengan kami.
 4. Kami membimbing. Perlukan bantuan? Hanya tanya kepada kami! Kami akan membimbing anda langkah demi langkah bagaimana cara untuk membeli, mempromosi dan juga menjual produk-produk kami.
 5. Proses penghantaran pada setiap hari. Kami menghantar pesanan keluar pada setiap hari. Setiap pesanan akan dihantar keluar pada penghujung hari iaitu sebelum pukul 4 petang supaya pelanggan anda tidak perlu menunggu lama untuk setiap pembelian yang telah dilakukan.
 6. Kami adalah automatik. Kami menggunakan sistem dropship yang paling canggih untuk mengesan dan mengurus wakil jualan kami. Apabila proses penghantaran dilakukan, nombor kurier id akan diberikan kepada anda dan juga kepada pelanggan anda. Anda dan pelanggan anda boleh memantau setiap pembelian yang dilakukan dari awal sehingga akhir.

Dengan begitu banyak faedah yang sedang menanti, anda tidak akan pernah berasa rugi apabila menyertai pasukan wakil jualan kami. 

What Do You Get

REWARD UNTUK RESELLER

 1. Reach target jualan TAHUNAN Pakej Umrah akan diberikan untuk anda secara PERCUMA
 2. Reach target jualan BULANAN akan dapat hadiah (cth- gelang emas , cincin emas , handbag , dan macam macam lagi) - 30 ORANG REACH TARGET 30 ORANG TERIMA REWARD
 3. KELAS DROPSHIP PERCUMA untuk setiap dropship yang berdaftar dari speaker profesional dalam ONLINE MARKETING dan macam macam lagi.
 4. Support Group - anda akan dibantu oleh admin dan juga DS yang berpengalaman dalam group yang awesome. 
 5. SHARING FOUNDER - insyaAllah founder akan buat sharing tentang pengalaman sepanjang berniaga selama 6 TAHUN yang mencabar.
 6. dan banyak lagi ...

 

Sebaik sahaja kami meluluskan permohonan anda, kakitangan kami akan whatsapp kepada anda dan akan diberikan nombor ajen setelah membuat bayaran untuk YURAN KEAHLIAN. Kami juga akan berikan anda : 
 

 1. Bahan Jualan. Bertujuan untuk memberikan anda panduan tentang bagaimana untuk menjual secara dalam talian.
 2. Detail BAHAN JUALAN, supaya anda lebih mudah untuk mengenali setiap design yang anda akan menjual secara talian
 3. Panduan Langkah demi Langkah. Panduan ini akan membawa anda melalui langkah-langkah yang perlu dilakukan apabila membeli dari kedai dalam talian automatik. Selain daripada bagaimana untuk memantau dan menjejaki pembelian juga apa yang perlu dibuat sekiranya terdapat masalah.

 

Steps To Joins

FOLLOW THE FLOW:


1) Klik pada butang "Be Our Reseller
3) Lengkapkan borang Reseller Registration.
4) Kami akan memproses dan meluluskan permohonan anda.
5) Sekiranya diluluskan, anda akan menerima WHATSAPP dari admin dengan butiran lanjut. Selamat menjual!

Reseller Terms & Conditions

YURAN RESELLER

SEUMUR HIDUP RM50 SAHAJA

(PERCUMA SEHELAI TUDUNG KELUARAN RASMI PROPER HIJAB) 


PERSETUJUAN ANDA

 1. Anda bersetuju untuk menyediakan butiran peribadi berserta maklumat syarikat yang sebenar serta tepat.
 2. Sekiranya terdapat apa-apa informasi yang didapati salah, palsu mahupun yang membawa kepada kekeliruan di dalam profil anda, kami berhak untuk mengeluarkan anda dari pasukan wakil jualan kami.
 3. Anda bersetuju bahawa perniagaan anda adalah sesebuah perdagangan dari sisi undang-undang dan anda mempunyai hak dan kuasa untuk menjual di dalam talian.HAK HARTA INTELEK

 1. Anda bersetuju bahawa kami adalah pemilik dan memiliki laman web ini berserta isi kandungannya.
 2. Anda bersetuju untuk tidak meniru, menghasilkan semula, mengedar, menjual mahupun menggunakan isi kandungan laman web ini untuk sebarang tujuan komersial, luar dari parameter terma dan syarat melainkan telah dipersetujui secara bertulis dari kami.LIABILITI

 1. Sementara kami berusaha untuk memastikan isi kandungan laman web ini adalah tulen dan tepat, kami tidak akan bertanggunjawab di atas sebarang ketidakpastian atau salah faham sama ada dibuat-buat oleh kami mahupun pihak ketiga.
 2. Kami tidak akan bertanggunjawab di atas apa jua cara di atas kerugian berpunca daripada laman web yang tidak tersedia mahupun yang tidak berfungsi.
 3. Kami juga tidak akan bertanggunjawab dalam apa jua cara bagi apa-apa kerosakan atau kehilangan produk sebaik sahaja ia meninggalkan premis kami.PERSETUJUAN JUALAN

 1. Anda akan menjual dengan HARGA RESELLER yang akan diberikan pada setiap design. 
 2. cth: Retail Price : RM99
 3.        RESELLER PRICE : RM75
 4. Kontrak boleh ditamatkan sekiranya wakil jualan tidak aktif untuk 2 bulan.
 5. Anda tidak dibenarkan untuk mengubah suai produk kami dalam apa jua cara, rupa mahupun bentuk. Barangan kami adalah untuk dijual seperti apa adanya.
 6. Anda tidak sama sekali dibenarkan untuk menamakan semula produk-produk kami dan menjualkannya kembali dengan nama dan/atau jenama yang berbeza.
Continue »
By clicking the Continue button, you agree to our Terms and Conditions.